Mikro+polo
TEDNI KEMIKALIJ

Za vas ponovno premikamo meje. Kemikalijo, naročeno do 10. ure, ki je na zalogi pri proizvajalcu*, vam dobavimo v neverjetnih 48 urah! Ob tej posebni priložnosti vam podarjamo tudi »Knjižico z največ kemije«, s katero vas še dodatno razvajamo – prihranite lahko najmanj 2.346 evrov, za vaše nakupe pa podarjamo tudi zanimive popuste in uporabna darila.

Kemija in znanost nista samo naš navdih in strast, temveč nekaj, kar vsak dan resnično živimo.

Naj bo kemija doživetje – pridružite se nam v tednih kemikalij!

* Velja za blagovni znamki SIGMA, ALDRICH.

Pred vami je “Knjižica z največ kemije”. V njej predstavljamo kar 33 kuponov. Vsak od njih je »dobiten« in vam ob nakupu kemikalij prinese prihranek, popust ali brezplačen izdelek – darilo. 

V posebnih ponudbah kuponov sodelujete tako, da želen kupon izrežete, ga skenirate ali fotografirate in ga pošljete na e-poštni naslov tedni.kemikalij@mikro polo.si. Kjer je to potrebno vas prosimo, da zraven pripišite številko vašega naročila.

Pri brezplačnih darilih, kot so zaščitna oblačila, rokavice ali modna oblačila, zraven pripišete tudi želeno velikost.  

Pri brezplačnem odvozu kemikalij, brezplačnem pregledu digestorija in brezplačni meritvi vleka v ognjevarni omari vas bomo kontaktirali za dodatne podatke in termin. 

Za vsa vaša vprašanja smo vam z veseljem na voljo na e-poštnem naslovu podpora@mikro-polo.si ali na brezplačni telefonski številki 080 61 40. 

KOLEDARČEK POMEMBNIH DATUMOV JE NA VOLJO NA SPLETU ALI ZA PRENOS NA RAČUNALNIK, LAHKO PA GA PRENESETE TUDI V VAŠ KOLEDAR*.

* datumi posebnih ponudb bodo kot dogodki avtomatsko dodani v vaš Outlookov koledar, ki vas bo opozoril na vse pomembne datume.

Akcija velja za nakup laboratorijskih kemikalij blagovnih znamk MERCK, SIGMA, ALDRICH, SUPELCO, HONEYWELL, MILLIPORE, BURDICK & JACKSON, FLUKA in RIEDEL DE-HÄEN. 

Vse posebne ponudbe v okviru Tednov kemikalij, zbrane v »Knjižici z največ kemije«, so datumsko omejene.

Popusti se med seboj seštevajo. Slike so simbolične. Določeni kuponi, kjer je to izrecno navedeno, veljajo samo za spletne nakupe na Marketu. Pri brezplačnih darilih so zaloge omejene, v tem primeru posebna ponudba velja do prodaje zalog.

Organizator akcije Tedni kemikalij je podjetje MIKRO+POLO d.o.o., Zagrebška cesta 22, 2000 Maribor. Posebna ponudba traja od 1. julija 2021 do 31. decembra 2021 oziroma v obdobju, ki je navedeno na posameznem kuponu.

Pridružite se nam pri nagradni igri »Kemija na plaži«. Fotografirajte se s katerimkoli od izdelkov »KEMIJA NA PLAŽI« in fotografijo najkasneje do petka, 10. septembra objavite na Facebooku ter nas označite @mikropolo2011 in dodajte ključnik #gremonaplažo. Strokovna komisija bo vse fotografije pregledala, določila najboljšo in jo nagradila.

Nagrada za najboljšo fotografijo je jesenski vikend oddih v dvoje v enem od najlepših kotičkov Slovenije.

Vas mika? Imamo kemijo!